Sunday, April 14, 2013

Adakah lelaki akan keluar susu bila makan alfalfa?
Adakah lelaki akan keluar susu bila makan alfalfa?

Bulan Oktober lalu menutup tirai dengan belian ESP yang sangat mengujakan  sehingga kehabisan stok semua Branch Shaklee. Alhamdulillah saya dapat menyediakan beberapa canister stok untuk semua customer saya. Bulan Nov kini datang dengan offer Alfalfa pula. Buy 6 free 1. Ada juga yang bertanya, sebenarnya bagus ke Alfalfa ni? Kalau suami makan keluar susu tak?

Tersenyum saya baca sms bakal customer....

Walau bagaimanapun set penyusuan yang mengandungi Alfalfa telah lama terkenal sejak diperkenalkan 5 tahun dulu. Alfalfa tidak membanyakkan susu cuma ia membantu mempercepatkan penghasilan susuibu JIKA IBU ITU KERAP MENGEPAM ATAU MENYUSUKAN ANAKNYA. Jika si ibu tidak mengepam dan malas menyusukan anaknya, alfalfa tak beri kesan pada hasil susuibu.
Konsep penyusuan ialah , lebih kerap menyusu maka lebih banyak susu dihasilkan.


Tapi bagi yang tidak menyusu ataupun para suami mahupun lelaki bujang, pengambilan Alfalfa tak buat puting keluar susu. Jangan risau. Ia akan membantu part lain pula seperti menghilangkan bau badan, pembuangan yang lebih lancar dan kulit yang sihat.

Kami [ saya dan suami] memang amalkan Alfalfa sehingga hari ini. Ia ada banyak manfaat terutama ia bertindak sebagai fiber dan membantu proses pembuangan dengan lebih lancar. Jikalau kami travel dan banyak menetap di hotel, suami saya memang suka Alfalfa supaya kulit always moist dan tak kering atau rasa ithcy. *

Kami memang amalkan alfalfa sebagai fiber terutama dengan pengambilan omega mahupun Lecitin. Memandangkan alfalfa adalah sejenis fiber, so paling mudah untuk mengangkut lemak ialah melalui sayur2an, buah2an dan alfalfa. Ditambah dengan pengambilan Herb Lax seminggu sekali.

Memang seronok la semua customer yang amalkan Alfalfa suami isteri sebab ia sangat bagus untuk pelawasan, mengurangkan masalah keputihan, bau badan * dan ia adalah supplement yang kaya dengan protien, kalsium dan garam mineral. Bagi yang dah lama amal saya yakin Alfalfa adalah yang Terbaik untuk anda di Luar sana!!


Jangan malu untuk membeli dan mencuba produk dari Shaklee ini. Sekiranya anda berminat.... Sila PM saya
Facebook : Norazlina Mohd Idris
Phone No. : 012-994-4503 (EIN)
Blog : Duniavitaminirdina.blogspot.com
Yahoo mail : Lina_irdina [@] ymail.com
ID SHAKLEE : 804347 ( SESIAPA SAHAJA BOLEH MENGGUNAKAN NUMBER ID SHAKLEE SAYA SEKIRANYA ADA DI ANTARA ANDA INGIN MEMBELI SENDIRI DI BRANCH SHAKLEE YANG BERHAMPIRAN DENGAN TEMPAT TINGGAL ANDA DI LUAR SANA. )

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas ulasan dan coretan anda.