Friday, March 1, 2013

Daftar Ahli Shaklee
Kelebihan dan Cara mendaftar Keahlian Shaklee
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar ShakleeAnda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 + pos memberkit RM10 = RM75 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya (804347) sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya (I.D saya 804347) sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti) dalam bisnes Shaklee sendiri atau Shaklee trial pack online or offline.

Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisnes Shaklee Trial Pack?

Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula-mula mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID 804347 saya sebagai sponsor Trial pack upline anda.


Apa kelebihan jadi ahli Shaklee
Anda dapat membuat pembelian dengan Harga ahli (boleh email ke Lina_irdina@ymail.com) untuk mengetahui Pricelist Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.Dengan menjadi ahli di bawah Shaklee2u (menggunakan ID saya sebagai sponsor 804347), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.
Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, Anda boleh menghubungi saya seperti yang tertera di bawah :
IrdinaShaklee [ Ein ]
Tel : 012-9944503
FB : Norazlina Mohd Idris
E-mail : lina_irdina@ymail.com
Blogspot : Http://Duniavitaminirdina@blogspot.com


Salam sayang dari saya IrdinashakleeNo comments:

Post a Comment

Terima kasih atas ulasan dan coretan anda.