Thursday, November 28, 2013

Vitamin Pencegah Kanser


RAWATAN ALTERNATIF ATASI KANSER, LAWAN KANSER & SEMBUHKAN KANSER** VITAMIN SHAKLEE PENYEMBUH KANSER, LAWAN KANSER DAN CEGAH KANSER


Suplemen/Vitamin Shaklee telah dikaji bagi mengenalpasti fungsi maksimumnya bagi penyembuhan kanser, melawan kanser dan mencegah kanser . Dan hasilnya,terbukti di negara-negara barat. Bukan kata ikut orang barat tapi perkara baik, kita ikut dan aplikasikan dengan nilai budaya kita? Betul tak?Hasil kajian oleh laman web di atas, Vitamin Shaklee terbukti memberi peranan yang sangat baik terhadap penyembuhan kanser, melawan kanser atau mencegah kanser. Sekali lagi membuktikan bahawa vitamin/suplemen Shaklee bukan seperti sebarang ubat dadah yang hanya mengurangkan sakit dan kemudian ia datang lagi.


EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )
PRICE VALUE : RM71
RM80 ( TERMASUK POST )


Vita-Lea – Kerana kebanyakan daripada kita tidak mendapat semua nutrien yang kita perlukan
daripada diet semata-mata. —> Vitalea sebagai makanan tambahan (multivitamin / multimineral) melengkapkan pemakanan untuk apa yang kita tidak dapat dari diet kita.

EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )
PRIVE VALUE : RM119
WITH POST : RM129

Vita-E – Vitamin E dan selenium adalah antioksidan semulajadi yang membantu melindungi kita dari kanser.

EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )
PV : RM109
WITH POST : RM119


OmegaGuard – Kajian telah menunjukkan bahawa menggantikan lemak dalam diet dengan lemak yang sihat seperti EPA dapat mengurangkan risiko kanser.EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )
PV : RM78
WITH POST : RM88Alfalfa – Kanser tidak akan merebak atau membesar dengan melata di dalam tubuh yang tinggi alkalin. Kebanyakan penduduk Amerika mempunyai badan yang berasid. Dengan mengamalkan 30 hingga 40 biji Alfalfa Shaklee setiap hari boleh menjadikan PH tubuh manusia lebih beralkali. Secara tidak langsung dan perlahan-lahan dan berkemungkinan besar menghentikan penyebaran sel kanser.

EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )
PV: RM145
WITH POST : RM155NutriFeron— Ini adalah produk unik Shaklee kerana ianya meningkatkan interferon semulajadi yang mampu dihasilkan oleh tubuh badan. Terdapat juga interferon sintetik di pasaran yang terbukti bagus tetapi ada kesan sampingannya, harap sanggup hadapi ye (malah sangatlah mahal). Nutriferon Shaklee berfungsi untuk menghentikan tumor. www.investinyourhealth.com juga punyai testimoni hebat atas kesan nutriferon kepada pesakit Hepatitis C serta 4 penyakit lain. Nutriferon Shaklee bertindak sebagai pelindung sel imunisasi badan.EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )
PV: RM59
WITH POST : RM69


Carotomax— Kapsul lembut yang mengandungi set karotenoids termasuk beta kerotene, lycopene dan lain-lain. Tisu membran mukos (lebih kepada tisu pada paru-paru) memerlukan banyak karetonoids. Carotomax Shaklee mampu menyembuhkan tisu yang rosak. Menurut www.investinyourhealth.com , pengkajinya telah banyak menemukan penyembuhan yang menakjubkan dengan pengambilan 10 biji carotomax sehari ke atas penghidap ulser, tisu rosak di dalam perut dan wanita dengan masalah pre kanser pangkal rahim.EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )
PV : RM74
WITH POST : RM84
Vita C—Dengan pengambilan 10,000 mg = 20 biji vitamin C Shaklee setiap hari menunjukkan kesan positif dramatik melawan kanser seperti yang dilaporkan oleh Linus Pauling Clinic. Vita C menstimulasi produksi sel darah putih dan tubuh yang mempunyai lebih kandungan vitamin c mempunyai peluang membentuk semula sel tanpa mutasi. Bukankah kanser adalah kerana kegagalan imunisasi badan melawan pembiakannya?EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )
PV : RM121
WITH POST : RM130


Soy Protein—Menyingkirkan lemak haiwan adalah penting dan menggunakan lemak sayuran yang lebih mudah dihadam serta tiada kesan sampingan antibiotik yang menyumbang kepada penyakit. Bukankah itu lebih baik serta harus diingat, Protein ESP Shaklee adalah sumber tenaga terbaik dan membantu dalam penghasilan semula sel-sel yang sihat.
EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )
PV : RM42
WITH POST : RM50


Herb Lax—Dadah memberikan kesan tidak elok kepada usus besar mahupun usus kecil kerana ianya memperlahankan proses menyingkirkan bahan buangan sistem badan. Sedangkan menyingkirkan toksin adalah perkara pertama yang penting dalam apa-apa usaha penyembuhan dan sudah semestinya Herb-Lax Shaklee yang bebas dadah ini, sangat membantu dalam usaha detox.

EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )
PV : RM66
WITH POST : RM76


Performance Drink —Hidrasi badan amat penting, bayangkan walaupun hanya 1% badan kita (yang sihat tanpa penyakit) dehidrasi boleh memberi kesan kepada keupayaan mental dan tahap kecergasan. Pada waktu kita sedang melawan penyakit, kita mesti kekal hidrasi dan memerlukan air minuman bersih yang sanagat banyak. Dan dengan menambahkan Performance Drink Shaklee ini, kita telah menambah mineral penting dalam usaha penyembuhan penyakit.PV: RM380
WITH POST : RM390
Vivix - Resveratrol Tonik Vivix Shaklee yang memang terbukti memudakan sel-sel tubuh yang juga beerti memberikan impak positif terhadap sel-sel tumor untuk tidak membiak kerana keupayaan sel tubuh memproduksi yang baru serta mengubah DNA dengan melambatkan penuaannya.


** Seperti kata orang-orang tua, kesihatan adalah kekayaan kerana apabila kita sihat, pelbagai aktiviti untuk diri sendiri, keluarga, agama, bangsa, atau negara boleh kita lakukan. Jadi utamakanlah kesihatan kita dan keluarga. Peluang dan usaha terbuka luas, tinggal kita yang mengusahakan dan dengan RahmatNYA jua yang menentukan.


EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )

Untuk maklumat lanjut mengenai produk Shaklee, keahlian Shaklee atau menjana pendapatan dari rumah, sila hubungi saya 
 Facebook : Norazlina Mohd Idris (DUNIA VITAMIN IRDINA) 
Gmail : Irdinashaklee@gmail.com E-mail : Lina_irdina@ymail.com Blogger : DUNIAVITAMINIRDINA.BLOGSPOT.COM 
Call / sms / whatsapp : 012-994-4503 
 ID SHAKLEE : 804347 (sesiapa sahaja boleh menggunakan Number ID SHAKLEE saya sekiranya anda ingin membeli sendiri di BRANCH SHAKLEE yang berhampiran dengan tempat tinggal anda di luar sana..)  

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas ulasan dan coretan anda.