Tuesday, December 2, 2014

VITAMIN C DAN VITAMIN E SHAKLEE BAGUS UNTUK KULIT

promosi disember 2014Vitamin E Complex ShakleeAnda mungkin telah menyedari bahawa vitamin E adalah ramuan WAJIB dalam banyak produk penjagaan kulit, seperti losyen badan, serum anti-penuaan, pelembap dan pelembap bibir.Nutrien ini jelas mempunyai reputasi yang baik dalam konteks penjagaan kulit.

Vitamin E adalah salah satu antioksidan paling kuat, tetapi badan anda tidak boleh menghasilkan vitamin E dengan sendiri, ini bermakna anda perlu pastikan anda mendapat cukup nutrien berharga ini dalam diet anda. Makan makanan yang tinggi dengan vitamin E atau mengambil suplemen vitamin E jika anda tidak boleh mendapatkan cukup melalui pengambilan makanan . Anda boleh membantu mencegah penuaan kulit dan kerosakan anda kepada DNA anda. Vitamin E complex shaklee
mengekalkan keremajaan kulit

Fungsi Vitamin E pada kulit anda
 • Vitamin E adalah antioksidan bioaktif yang paling berkuasa di kalangan semua vitamin
 • Vitamin E adalah antioksidan yang melindungi dan membaiki kulit anda - Antioksidan adalah ejen yang meneutralkan kesan oksida radikal bebas, yang merupakan molekul yang merosakkan kolagen dan menyebabkan kekeringan kulit, garis-garis halus dan kedutan
 • Vitamin E boleh melindungi kulit daripada sinaran UV dan radikal bebasyang lain dari pencemaran, tekanan, dan merokok.
 • Vitamin E boleh melegakan keradangan, mengurangkan kesan selaran matahari dan memudahkan penyembuhan.
 • Anti penuaan
 • Memperbaiki parut – Boleh digunakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut
 • Kajian telah mendapati bahawa vitamin E, serta selenium membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari
 • Ia adalah vitamin larut lemak, jadi ia memberikan anda perlindungan lebih tahan lama daripada vitamin C
 • Membekalkan kulit anda dengan vitamin E yang cukup secara drastik boleh mengurangkan kemunculan kecacatan kulit seperti jerawat dan ‘age spot’
 • Jika anda mengamalkan pengambilan Vitamin C untuk kulit cantikkombinasikan dengan pengambilan Vitamin E, hasilnya akan lebih bombastik!!Oleh itu, pengambilan Vitamin E adalah sangat perlu walaupun badan tidak dapat menghasilkannya dengan sendiri. Pengambilan Vitamin E boleh diambil melalui makanan seharian, paling banyaknya dalam minyak biji gandum dan juga dalam kacang, minyak sayuran, minyak bunga matahari, minyak kanola, minyak zaitun, tomato, bayam dan lain-lain sayuran berdaun. 

Tetapi jika diet anda tidak terdiri daripada makanan yang cukup untuk menyediakan anda dengan vitamin E yang anda perlukan, anda boleh mendapatkan ia daripada suplemen kesihatan.
Vitamin E Shaklee
vitamin E complex shaklee

Dibuat dari minyak soya organic minyak biji gandum, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alphatocopherol dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gamma, delta)Vitamin E paling lengkap dipasaran!. Mengandungi Selenium mmbantu tubuh menyerap vitamin E dengan lebih berkesan.

Setiap kapsul mengandungi 400IU Vitamin E. Di mana bersamaan dengan 1kg gandum, 500ml minyak safflower, 8kg bayam dan 500g badam.

Selain membantu mendapatkan kulit yang bebas parut, sentiasa lembap, lembut danlicin, Vitamin E mempunyai pelbagai fungsi lain seperti:
 • Melindungi jantung
 • Mempertingkatkan kemampuan reproduktif lelaki
 • Memperbaiki arthritis
 • Menghalang keguguran
 • Vitamin Cinta!Harga : RM 149 (120 biji). Buat pengetahuan semua. Sekarang shaklee buat promosi tergempar. syok habis. 2 promosi pada bulan ini... Anda boleh click pada gambar rajah di bawah untuk membeli terus produk secara online. atau terus hubungi saya untuk membuat sebarang pembelian. Tentang masalah harga,.  Jangan risau.. I'Allah masih boleh buat rundingan bersama. Pendek kata, harga kasih sayang... cepat2. Hubungi saya seperti number telefon yang tertera di bawah ini...

Promosi Shaklee. Vitamin E dan Vitamin C shaklee
click pada gambar untuk membuat pembelian secara onlineor
 Twin Pack shaklee* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Untuk maklumat lanjut mengenai produk Shaklee, Ingin Tahu tentang promosi Shaklee,Tempahan serta pembelian produk shaklee, daftar keahlian Shaklee atau menjana pendapatan dari rumah, sila hubungi saya

Facebook : Norazlina Mohd Idris (DUNIA VITAMIN IRDINA)
Shaklee ID : 804347
Gmail : Irdinashaklee@gmail.com
Blogger : DUNIAVITAMINIRDINA.BLOGSPOT.COM
Call / sms / whatsapp : 012-994-4503 @ 013-235-5858

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas ulasan dan coretan anda.