Monday, February 13, 2023

Pengedar Shaklee Aktif Bukit Payong | Ready Stock

Pengedar Shaklee Bukit Payong | Ready Stok


Alhamdulillah saya berpindah ke Kuala Terengganu , area Bukit Payong bila kakak saya ajak pindah. Ditambah mak dah meninggal 2017, dapatlah saya merasa berhijrah ke negeri Pantai Timur. 
Kebetulan kami pindah sini 2001 hujung tahun semasa baru habis PKP. Maka berpindahlah kami dari Muar ke Kuala Terengganu dan kini menjadi Pengedar Shaklee Aktif Bukit Payong dengan Ready Stock.
Pengedar Shaklee  Aktif Bukit Payong | Ready Stock
Promosi sehingga 28 Februari 2023
Syukur juga saya dapat menjadi pembantu kakak saya bila beliau mempunyai urusan luar Terengganu, maka customer boleh dapatkan produk Shaklee dari saya. 
Hijrah yang membawa banyak kebaikan kerana anak saya dapat bersekolah di sekolah Agama yang berdekatan dengan rumah. Alhamdulillah jiran taman dan orang kampung juga sangat baik dan ramah.

Selama berada di sini, banyak produk yang mendapat permintaan terutama dari kawasan Marang dan Bukit Payong. Antara produk yang menjadi minat customer ialah Ostenutrix, Vivix, ResV, Omega paling banyak orang order, ESP dan Performance drink. Sebenarnya banyak lagi produk Shaklee yang best.

Memandangkan kami mempunyai organisasi seluruh Malaysia, so saya juga ingin mengajak anda yang bijak untuk menyertai bisnes Shaklee dan mendapat manfaat yang boleh diperolehi, antaranya :


Pengedar Shaklee  Aktif Bukit Payong | Ready Stock
Berbaloi menjadi ahli Shaklee


πŸ’boleh dapatkan produk Shaklee dengan harga ahli

πŸ’ Boleh buat online secara 24/7 dan cawangan Shaklee seluruh Malaysia

πŸ’ Boleh dapatkan rundingan kesihatan dari Pakar nutrisi Shaklee dan di branch Shaklee

πŸ’ Boleh menikmati promosi Shaklee dari masa ke semasa.

πŸ’Panduan pemakanan dan cadangan produk Shaklee

πŸ’ Kami mendapat bimbingan dari Doktor dan Pakar nutrisi shaklee.

πŸ’ Manfaat lain dinikmati bila kita mula buat bisnes dengan serius.


Bagi anda yang berada di sekitar Kuala Terengganu , Marang atau Bukit Payong boleh dapatkan produk Shaklee atau ingin menjadi ahli, adalah sangat dialu-alukan. Hubungi saya segera untuk dapatkan produk atau cadangan produk yang sesuai untuk anda.


Jika berminat jadi ahli boleh DAFTAR SINI.


Pengedar Shaklee  Aktif Bukit Payong | Ready Stock
Pengedar Shaklee  Aktif Bukit Payong | Ready StockSedang usaha nak diet dan nak tahu tentang Intermittent Fasting? Boleh baca sini.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas ulasan dan coretan anda.