Thursday, April 18, 2013

Supplement Shaklee
SALAM PERKENALAN BUAT ANDA SEMUA... Ini lah produk yang saya kongsikan.
Mari kita sama-sama kenal Siapakah pengasas Shaklee sebenar?

SHAKLEE
========Legasi Shaklee
=============
Dr. Forrest C. Shaklee, Sr (Pengasas Shaklee)

Selama tempoh lebih 5 dekad, Syarikat Shaklee telah menerajui barangan dan produk kesihatan secara semulajadi yang terulung Di dunia

Pada Tahun 1915, Dr. Forrest C. Shaklee telah menemui "Vitalized Minerals", iaitu Merupakan salah satu Multivitamin yang pertama di dunia. Pada tahun 1956, Beliau telah menubuhkan "Shaklee Corporation" yang merupakan Syarikat Jualan Langsung Pertama Di Dunia. Usaha Beliau telah menjadikannya sebagai pelopor industri Nutrisi  dan kaedah Pengagihan yang menawarkan Faedah dan keuntungan kepada para pengedar.


Tatkala ramai orang mengamalkan penggunaan  plastik dan bahan sintetik, Shaklee kembali semulajadi - Dengan mencari bahan-bahan semulajadi yang Tulen untuk menghasilkan Vitamin dan beliau juga di antara yang terawal mencipta bahan pencuci rumah bersifat BIODEGRADASI di Dunia


         ** THE MORE YOU SHARE WITH OTHERS,
             THE MORE VALUABLE YOUR SHARE WILL BECOME.....
             DO UNTO OTHERS  AS YOU WOULD
             HAVE THEM DO UNTO YOU **
                                                      ** ( DR. FORREST C. SHAKLEE ) **

Tatkala ramai orang dan Syarikat lain membelanjakan wang untuk tujuan pengiklanan dan pemasaran, Shaklee melaburkan Berbillion Ringgit sebagai ganjaran kepada para pengedarnya yang berkongsi tentang Shaklee. Ditambah pula, dengan jutaan ringgit yang di laburkan untuk tujuan Penyelidikan dan pembangunan produk kesihatan Shaklee.

Syarikat Shaklee meneruskan kesinambungan didalam menerajui kepercayaan bahawa kesihatan dan kebahagiaan manusia sebagai sandaran utama kepada pembinaan dan pembentukan kehidupan dunia yang lebih baik.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas ulasan dan coretan anda.