Thursday, November 28, 2013

Tingkatkan Peluang Hamil Dengan GLA Shaklee


Tingkatkan Peluang Hamil Dengan GLA Shaklee
EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )
price : RM83 ( TERMASUK POST )
CALL / SMS : 012-994-4503


Ramai pasangan samada yang baru berumahtangga, atau dah lama berumahtangga tanpa cahayamata, tercari-cari tips cepat hamil. Sejak GLA Complex dikatakan salah satu cara cepat hamil, ramai yang mencari-cari tips cepat hamil dengan GLA Complex.

Tak percaya? Jom baca testimoni ni.CREDIT TO WAN FATIHANUM

Bagaimana GLA Complex membantu anda untuk cepat hamil?

GLA (gamma linolenic acid) menurunkan kolesterol dan ia membantu melegakan sindrom pra haid (PMS) seperti senggugut, dan membantu meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan. Ia juga membantu dalam melegakan kesakitan dan kekejangan kerana GLA ditukarkan kepada prostagdalin E1.


Bagaimana GLA Complex membantu dalam PMS (senggugut)? Ini kerana, apabila seseorang mengalami senggugut, ia melibatkan kekejangan pada otot dalam rahim dan sekitarnya. Menurut kajian, keadaan ini berlaku apabila tubuh seseorang kekurangan GLA (gamma linolenic acid) itu tadi. Jadi sebagai memenuhi GLA yang kurang tadi, pengambilan GLA complex adalah perlu.

Bagaimana GLA Complex membantu untuk cepat hamil? GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Perasan tak sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, yakni sewaktu subur. Namun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‘subur’. Di sinilah fungsi GLA untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum.Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau TIDAK KENA hari subur pun masih ada PELUANG sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5 .

Jadi, puan2 yang masih belum dikurniakan rezeki anak, cuba periksa cecair serviks anda. Kalau cecair tu tebal, kecoklatan, kering… itu petanda kurang baik sebab ia boleh menghalang persenyawaan.

Jadi, penting ya puan-puan untuk mengenali ‘cecair kesuburan’ kita ni.

Bagaimana pula kalau dah subur, adakah akan terlebih subur bila ambil GLA complex? Jawapannya tidak, GLA complex membantu mereka yang kurang subur, tapi kalau dah subur tu takdelah sampai sebulan 2-3 kali bertelur.

Puan-puan yang mahukan tips cepat hamil dengan GLA Complex boleh hubungi saya. Tips dan bantuan cepat hamil percuma untuk setiap pembelian GLA dari sinarcahayamatablog. Hubungi saya sekarang untuk pesanan!
------------------------------------------------------------Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di IRDINASHAKLEE [@] GMAIL.COM atau 012-994-4503 untuk sebarang pertanyaan. ID SHAKLEE 804347

* Entri ini adalah berdasarkan testimoni/pengalaman pengguna dan hasil dari setiap pengguna mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.
Untuk maklumat lanjut mengenai produk Shaklee, keahlian Shaklee atau menjana pendapatan dari rumah, sila hubungi saya Irdina [ Ein ] Tel : 012-9944503 FB : Norazlina Mohd Idris

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas ulasan dan coretan anda.