Wednesday, November 27, 2013

Herb Lax Shaklee untuk proses detox usus


EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )Herb Lax Shaklee untuk proses detox usus

Adakah anda dalam kategori ini? Sudah pasti jadi malu dan segan dengan bos sebab kerap cuti.

Bila saya didatangi customer yang punya masalah begini, saya amat sarankan pengambilan Nutriferon. Namun jika ada kekangan kewangan, saya akan sarankan herb lax antara yang paling perlu.

Mengapa Herb Lax?

Saya dapati mereka yang punyai masalah untuk membuang air besar dengan konsisten setiap hari akan mempunyai risiko cepat letih, badan naik, mood tak seimbang dan paling teruk adalah kerap sakit.

Oleh kerana itu pentingnya proses pembersihan usus.

EIN SHAKLEE ( 012-994-4503 )

Adakala saya amalkan makan 2 bj sebelum tidur. Adakala hujung minggu aje.
Alhamdulillah terasa badan lebih ringan dan cergas serta lebih bertenaga.

Antara testimoni atau pengakuan kawan saya ialah selepas pengambilan herb lax, jerawat lebih cepat kecut. Insya Allah dengan pengambilan yang konsisten membantu sistem pertahanan yang lebih kuat terutama apabila masalah pembuangan dapat diatasi dengan lancar.

InsyaALLAH akan saya update lagi uniknya Herb Lax dalam next entry.* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.Jangan malu dan jangan segan untuk mencuba produk Shaklee ini... Untuk maklumat lanjut mengenai produk Shaklee, keahlian Shaklee atau menjana pendapatan dari rumah, sila hubungi saya
Facebook : Norazlina Mohd Idris (DUNIA VITAMIN IRDINA)
Gmail : Irdinashaklee@gmail.com
 E-mail : Lina_irdina@ymail.com
Blogger : DUNIAVITAMINIRDINA.BLOGSPOT.COM
Call / sms / whatsapp : 012-994-4503
ID SHAKLEE : 804347 (sesiapa sahaja boleh menggunakan Number ID SHAKLEE saya sekiranya anda ingin membeli sendiri di BRANCH SHAKLEE yang berhampiran dengan tempat tinggal anda di luar sana..)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas ulasan dan coretan anda.