Monday, April 9, 2018

Pengedar Shaklee Bukit Payong, KUALA TERENGGANU- Set Detox Shaklee

Bila badan kita sering sakit...itu tandanya tubuh kita perlukan proses detoksifikasi. Program detoks ini penting untuk membantu tubuh kita menyah keluar semua bahan yang tak diperlukan oleh tubuh.

Siapa yang perlukan program detoks ini? Antaranya ialah mereka yang nak kurangkan berat badan berlebihan, kulit wajah berminyak atau penuh jerawat, masalah kelumumur yang kritikal, penyakit kulit yang berlarutan dan beberapa lagi yang mengganggu taraf kesihatan kita.

Vivix ready stok di Muar
Set Program Detoks.

Shaklee menyediakan set Detoks yang boleh diambil oleh orang dewasa yang inginkan kesihatan yang otimum.

Mulakan langkah baharu dan dapatkan kelebihan detoksifikasi daripada sistem penghadaman yang sihat, tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik. Diperbuat daripada adunan sinergi herba lembut dan nutrien lain, set ini membantu untuk menyokong proses detoksifikasi harian anda secara semula jadi harian.
Mengapa Perlu Detox?
Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan.

7 Manfaat Detox:
  • Menurunkan Berat Badan
  • Kolon Lebih Sihat
  • Meningkatkan Tenaga
  • Mengawal Nafsu Makan
  • Kulit Lebih Cantik
  • Menguatkan Sistem Imun
  • Tidur Lebih Lena

Nak order set Detox Shaklee ; www.wasap.my/60139993499/Detoxshaklee

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas ulasan dan coretan anda.